Tärkein Urheilijat Jodi Leigh Millerin elämäkerta - Ikä, aviomies, palkka. Steroidit?

Jodi Leigh Millerin elämäkerta - Ikä, aviomies, palkka. Steroidit?

Horoskooppi Huomenna

Sisällys

Kuka on Jodi Leigh Miller? Wiki Bio

Jodi Leigh Miller syntyi Chicagossa, Illinoisissa Yhdysvalloissa, 8. marraskuuta 1972 – hänen horoskooppinsa on Skorpioni ja hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hän on entinen kehonrakentaja ja figuurikilpailija , joka tunnetaan ehkä parhaiten voittamisesta noviisikevyen kehonrakennuksen sarjassa National Physique Committeen (NPC) Texasin osavaltion mestaruuskilpailuissa vuonna 2001.

Varhainen elämä ja koulutus

Jodia kasvattivat ainoana lapsena Chicagossa hänen jalkapalloilija-isänsä ja hänen äitinsä, joka opetti englantia paikallisessa lukiossa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Mitä enemmän valkoiset hiukseni kasvavat, sitä vähemmän haluan ottaa ja näyttää kuvia itsestäni. Mutta halusin julkaista kuvan tämän runon kanssa, jonka kirjoittamiseen meni 3 päivää, enkä halunnut luottaa menneeseen valokuvaan. Joten kanavoin otteeni irti turhamaisuudestani ja epävarmuudestani sen sijaan, että menen virran mukana, kuten yritin tämän runon kanssa. 🤍 Nämä säkeet saivat alkunsa ajatuksista valkoisista hiuksistani ja taistelustani pienen hämähäkin kanssa lopettaakseni verkkonsa kutomisen parvekkeellani. Verkko sai minut räpyttelemään ja kiroilemaan joka kerta kun kävelin parvekkeelleni pimeässä, se kutitteli lihaani ja tarttui hiuksiini. Aluksi käytin mittatikkua verkon purkamiseen. Samalla mittarilla käytin Lavin ritariksi, koska kutsun häntä koko ajan nuoreksi herraksi (kutsuin ennen Roxia nuoreksi naiseksi). En tarvitse karanteenia ollakseni näin outo, joten älä syytä sitä siitä. 🤪 Joka tapauksessa, kun hämähäkki rakensi verkkoaan – kotiaan – uudelleen 3 päivää, lopetin sen olemassaolon raiskaamisen. Lopulta tuulen on täytynyt siirtää hänet yöllä, ja se muistutti minua siitä, että jonain päivänä tuuli kerää tuhkani ja siirtää myös minut. Tämä runo ei ole täydellinen, mutta päätin julkaista sen kuitenkin. Minä kutsun sitä rohkeudeksi, en siinä mielessä, että kohtaa tulipalon tai ole tulilinjassa, vaan haavoittuvuuden osoittamisena. 🤍 Älä varasta runoani. Odota ainakin, kunnes olen vahvistanut ja hionut sen, ennen kuin rikot tekijänoikeuslakejani. vitsailen. Älä koskaan varasta kirjoitustani, muodosta riippumatta. Ohuet langat huojuvat tuulessa Pieni sipulihämähäkki Pyörii episentrumissa Vähän tietääkö hän Ihmisen tornado pian säteilee Mittapuun heilahtelusta. Ohuet langat roikkuvat kukkaruukuista Pieni sipulihämähäkki Kiipeämässä turvaan Ihminen vähän epäilee Hämähäkin äly Pian kutoutuu surunsa syvyyksien läpi. Ohuet langat Esiintyy jälleen Pieni sipulihämähäkki Asuu kastepisaroissa Pienikö kumpikaan olento ajattelee Luonnon ryöstöä pian liittymään tämän maan rajojen ulkopuolelle. ~Jodi Leigh Miller 🤍 #maanantaimotivaatio #runous #kirjoittaja #runousfinstagram #fitover40 #murves #girlswithbiceps #womenwholift #mäyräkoira #koiraäiti #harmaakarvahoito #keskustelu #tytötlihaksella

Viesti, jonka on jakanut ᒍOᗪI ᒪEIGᕼ ᗰIᒪᒪEᖇ Iᖴᗷᗷ ᑭᖇO (@jodileigh) 11. toukokuuta 2020 klo 19.15 PDT

Jodi kiinnostui urheilusta peruskoulun aikana ja vietti vapaa-aikansa mieluummin poikien kuin tyttöjen kanssa. Hän jatkoi tätä lukiossa, jossa hän pelasi jalkapalloa ja koripalloa. Ylioppilastutkinnon jälkeen vuonna 1990 hän ilmoittautui Texasin yliopistoon Austinissa ja samoihin aikoihin aloin käydä kuntosalilla. Hän valmistui Bachelor of Arts -tutkinnosta englanniksi vuonna 1994 ja jatkoi koulutustaan ​​Cooper Institutessa Dallasissa, josta hän sai personal trainer -sertifikaatin.

Hän kävi potkunyrkkeilykursseja opiskellessaan yliopistossa, mutta lopetti sen päätettyään keskittyä kokonaan kehonrakennukseen.

Ura kehonrakentajana

Jodi osallistui ensimmäisiin kilpailuihinsa - USA Powerlifting Federation Texas State Championships - vuonna 1996 voittaen 111 paunan painoluokassa, ja samana vuonna hän voitti American Drug Free Powerlifting Associationin (ADFPA) Powerlifting Federationin Longhorn Openin 104 paunan painoluokassa. Hän kilpaili. kolmessa 24-tunnin kuntosalissa Triathlon Fitness Challenges -tapahtumassa vuonna 1998 – hän voitti klubitason Texasissa ja aluetason Texasissa ja sijoittui sitten neljänneksi kansallisella tasolla. Hän kokeili jotain melko uutta ja osallistui kolmeen Galaxy Nova Federation -kilpailuun sijoittuen 12. sijalle Texas Grand Prixissa vuonna 2000, 15. sijalle Nationalsissa vuonna 2001, ja hän sijoittui myös 12. sijalle Nova USA Championshipsissä samana vuonna.

Jodi voitti toisen sijan NPC Heart of Texasin avoimessa kehonrakennusdivisioonassa vuonna 2001 ja sijoittui kolmanneksi sen figuurisarjassa, kun taas seuraavana vuonna hän sijoittui neljänneksi NPC Lone Star Classicin lyhythahmosarjassa. Jodi kilpaili myös lyhyen figuurin sarjassa NPC Junior Nationalsissa ja NPC Team Universe Figure Nationalsissa sijoittuen 17. ja 19. (tasapeli). Vuonna 2003 hän sijoittui 7. sijalle alle 5 jalan 2 tuuman sarjassa NPC Junior USA:ssa, ja sitten hän voitti 4. sijan NPC Pittsburghin lyhythahmosarjassa, jota seurasi kuudes sija NPC Junior Nationals -sarjassa. Samana vuonna hän sijoittui myös 5. sijalle alle 5ft 2ins -sarjassa NPC Team Universe Figure Nationalsissa.

Vuonna 2004 Jodi sijoittui 5., 2. ja 12. sijalle alle 5ft 2ins -sarjassa NPC Junior USA's, NPC Emerald Cup ja NPC Junior Nationalsissa, vastaavasti. Hän kilpaili alle 5 ft 2ins -sarjassa NPC Junior Nationalsissa vuonna 2005 sijoittuen 11.th, kun hän sijoittui neljänneksi samassa divisioonassa NPC USA:ssa. Seuraavana vuonna hän sijoittui 10. sijalle NPC Team Universe/Figure Nationalsissa ja 12. sija NPC USA:ssa, ennen kuin hän voitti kevyen sarjan (LW) NPC Europa Supershow -amatöörikehonrakennuksessa. Hän sijoittui kahdeksanneksi samassa kategoriassa NPC Nationalsissa (kehonrakennus) ja voitti sitten vuonna 2007 kevyen sarjan NPC Team Universe -sarjassa (kehonrakennus).

jpg

Jodin viimeinen kilpailu ennen eläkkeelle jäämistä oli Kansainvälisen kehonrakentajien liiton (IFBB) amatöörien MM-kilpailuissa (kehonrakennus) vuonna 2007, jossa hän sijoittui 13. sijalle. Siitä lähtien hän on työskennellyt personal trainerina sekä kuntosalilla että verkossa.