Tärkein (Saudi-Arabian jalkapalloilija) Yasser Al-Shahrani Bio (Wiki)

Yasser Al-Shahrani Bio (Wiki)

Horoskooppi Huomenna

Mikä on Saudi-Arabian puolustajan Yasser Al-Shahranin nykyinen suhteiden tila?

Yasser Al-Shahrani on luonnollisesti pidättyväinen ja kutistuu samalla kun hän tuntee itsensä kiintyneeksi. Arka persoonallisuutensa vuoksi ecuadorilainen puolustava keskikenttäpelaaja on pitänyt romanttiset suhteensa salassa.

Hänen ei ole koskaan raportoitu seurustelevan missään, joten hänen nykyisen romanttisen tilanteensa vahvistaminen on haastavaa.

Se, että puolustaja Yasser on a yksittäinen ihminen ei muutu tiedon puutteen vuoksi.

Kuka on Yasser Al-Shahrani?

Sisäinen sisältö

Yasser Al-Shahrani aka Yasser bin Gharsan bin Saeed Al-Mohammadi Al-Shahrani on saudi-arabialainen jalkapalloilija. Hän pelaa aktiivisesti vasemmanpuoleisena tai keskuspuolustajana A-Hilal ja Saudi-Arabian maajoukkue .

Hän esiintyi tällä hetkellä meneillään FIFA World Cup 2022 lohkon C jalkapalloottelu välillä Argentiina ja Saudi Arabia Lusail Stadiumilla Lusailissa, Qatarissa.

minä vuonna kanervamyrsky syntyi

Ottelussa Argentiina hävisi Saudi-Arabian maalein 1-2 Saleh AI-Shehri ja Salem Al-Dawsari .

Valitettavasti Saudi-Arabian puolustaja Yasser putosi pohjaan törmättyään maalivahti Mohammed Al-Owaisin kanssa pysäytysajalla ja hänet kannettiin pois kentältä paareilla. Hän murtui leukaan, murtui kasvojen luut ja sisäinen verenvuoto.

Saudi-Arabian kruununprinssi määräsi välittömästi, että pelaaja lennätetään Saksaan hätäleikkaukseen yksityisellä suihkukoneella kauhutörmäyksen jälkeen.

Loukkaantuiko puolustaja Yasser Al-Shahrani ottelussa Argentiinaa vastaan ​​FIFA World Cup 2022 -kilpailuissa?

Valitettavasti Saudi-Arabialainen puolustaja Yasser kärsi leukamurtumasta, kasvojen luumurtumisesta ja sisäisestä verenvuodosta törmäyksestään maalivahtiin. Mohammed Al-Owais , historiallisen voiton aikana Argentiinaa vastaan ​​2-1.

Vaikka Argentiina johti ensimmäisen puoliajan aikana Lionel Messin 10. minuutin rangaistuspotkusta, Saudi-Arabia otti pelin haltuunsa Saleh Al-Shehrin ja Salem Al-Dawsarin toisen puoliajan maaleilla. Argentiina joutui lopulta kohtaamaan tappion Saudi-Arabiaa vastaan.

Yasser Al-Shahrani- Ikä, vanhemmat, sisarukset, etnisyys, koulutus

Saudi-Arabian puolustaja Yasser syntyi 25. toukokuuta 1992 Dammamissa, Saudi-Arabiassa. Vuodesta 2022 lähtien hän on 30-vuotias ja hänellä on Saudi-Arabian kansalaisuus.

Astrologin mukaan hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset ja hän kuuluu Arabian kansalaisuuteen.

Yasser syntyi isälleen, Gharsan AI-Shahrani , kun taas hänen äitinsä nimeä ei tiedetä.

Hänen vanhemmistaan, sisaruksistaan ​​ja varhaisesta akateemisesta elämästään ei ole lisätietoja.

Yasser Al-Shahrani - Työelämä, urat

Toukokuussa 2018 Yasser kutsuttiin Saudi-Saudi-Arabian 23-miehen viimeiseen joukkueeseen. 2018 FIFA World Cup joka pidettiin Venäjällä.

Kasvavan menestyksensä ansiosta hänet valittiin Saudi-Arabian viimeiseen joukkueeseen 2022 FIFA World Cup Qatarissa.

Vaikka Argentiina johti ensimmäisen puoliajan Lionel Messin 10. minuutin rangaistuksella, Saudi-Arabia otti pelin haltuunsa toisen puoliajan maaleilla. Saleh Al-Shehri ja Salem Al-Dawsari . Argentiina joutui lopulta kohtaamaan tappion Saudi-Arabiaa vastaan.