Rafael Leo oletetaan tällä hetkellä olevan yksittäinen . Hänestä ei ole vielä olemassa menneitä tai nykyisiä suhdehuhuja, juoruja tai minkäänlaista yhteyttä. Hän haluaa pitää henkilökohtaisen elämänsä yksityisenä ja kireänä.

Hänen hyvän persoonallisuutensa ja viehätyksensä huomioon ottaen hän houkuttelee varmasti kauniita tyttöjä tulevaisuudessa. Jos hän tapaa jonkun tytön lähitulevaisuudessa, toivon, että hän avautuu ja meillä on jotain mistä puhua.

Kuka on Rafael Leao?

Sisäinen sisältö

Rafael Leo alias Rafael Alexandre da Conceição Leão on portugalilainen jalkapalloilija. Tällä hetkellä hän pelaa aktiivisesti Portugalin maajoukkueessa sekä Serie A -seura AC Milanissa hyökkääjänä.

Koska on vilkas pelaaja 2022 FIFA World Cup portugalilainen pelaaja teki maalin Ghanaa vastaan ​​pelin 80. minuutilla. Se pidettiin Stadium 974:llä Dohassa, Qatarissa 24.11.2022.

Lopulta Portugali voitti Ghanan 3-2.

Rafael Leao – ikä, vanhemmat, sisarukset, etnisyys, koulutus

AC Milanin jalkapalloilija Rafael syntyi 10. kesäkuuta 1999 Almadassa, Portugalissa. Vuodesta 2022 lähtien hän on 23-vuotias ja hänellä on Portugalin kansalainen.

Samoin hänen etnisyys on sekalainen ja astrologien mukaan hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset.

Lisäksi hän syntyi isälleen Antonio Leaolle ja äidilleen Conceicao Leaolle. Hän on vanhempiensa yksinhuoltajapoika ja hänellä on kolme sisarta nimeltä Paulo Leao, Bianca Leao, ja Nadia Leo .

Hänen koulutuselämästään ei ole tällä hetkellä tietoa.

Rafael Leao - Työelämä, urat

Rafael aloitti jalkapallouransa 17-vuotiaana, kun hän liittyi Sporting CP B:hen liigassa. Hän vietti siellä 2 vuotta, pelasi 12 ottelua ja teki 7 maalia.

Myöhemmin hänet valittiin seniorijoukkueeseen, Sporting CP:hen, vuonna 2017. Yhteensä hän pelasi vain 5 ottelua ja teki 2 maalia. Pian sen jälkeen hän liittyi Ranskan liigaan 1.

travis baconin syntymäaika

Tehtyään nimensä Lillessä 2018–2019 United 1:ssä, hän teki uransa parhaan liikkeen liittymällä Serie A:n AC Milaniin vuosina 2019–2020.

Liittyessään AC Milaniin vuonna 2019 hän on tehnyt suuren vaikutuksen italialaisessa seurassa pelaten yhteensä 135 ottelua ja tehnyt ylivoimaisesti 34 maalia.

Vuonna 2021 Rafael on kutsuttu kahdesti Portugalin maajoukkueeseen.

Tällä hetkellä hän on aktiivinen pelaaja vuoden 2022 FIFA Maailmancup , pelaa Portugalin maajoukkueessa.

24. marraskuuta 2022 Rafael teki kaikkien aikojen ensimmäisen kansainvälisen ottelunsa 89. minuutilla FIFA World Cup 2022 -ottelussa Ghanaa vastaan, joka pelattiin Stadium 974:llä Dohassa, Qatarissa.

Rafael Leao - Nettovarallisuus, palkka

Lähteiden mukaan portugalilainen jalkapalloilija Rafael Leo 's nettovarallisuus lasketaan olevan noin 1,5 miljoonaa dollaria Alkaen 2022 . Hänen nettovarallisuutensa on miljoonia, joten hän ansaitsee hyvän summan jalkapalloilijana.

Tämän lisäksi hän lisää varallisuuttaan sponsorointisopimuksilla.

Tekikö Joao Rafael Leao maalin Qatarin jalkapallon MM-kisoissa 2022?

24. marraskuuta 2022 Rafael teki aaltovärin 89. minuutilla FIFA World Cup 2022 -ottelussa Ghanaa vastaan, joka pelattiin Stadium 974:llä Dohassa, Qatarissa.

Ennen maaliaan, Christiano Ronaldo teki debyyttimaalinsa vuoden 2022 MM-kisoissa 65 minuutissa.

Sitten pelitoveri, joao felix lisäsi toisen maalin pelin 78. minuutilla, mikä vei Portugalin voiton Ghanaa vastaan ​​3-0.